O nama

Advokatska kancelarija Samuilović i partneri poseduje preko 20 godina iskustva u pružanju pravnih usluga i zastupanju pravnih i fizičkih lica pred pravosudnim i drugim državnim organima Republike Srbije. Još od početka 90-ih godina – kad je Aleksandar Samuilović osnovao ovu kancelariju, aktivnosti advokata koji u njoj rade, pretežno su usmerene na rad sa privrednim subjektima u oblasti privrednog, poslovnog, korporativnog, poreskog i građanskog prava.Usluge koje pružamo našim klijentima su sveobuhvatne – od konsultacija kod formiranja ideje o osnivanju privrednog društva, pa sve do likvidacionog postupka. Pristup klijentu i pružanje usluga zasnivaju se na visokom stepenu kvaliteta, na pronalaženju i blagovremenom prezentovanju rešenja u skladu sa individualnim potrebama svakog klijenta. Davanjem kreativnih i praktičnih saveta, zasnovanih na dobrom poznavanju pravnog i poslovnog okruženja, asistiramo domaćim i inostranim klijentima u ostvarivanju poslovnih ciljeva.U ovom trenutku Kancelarija pruža pravne usluge za više desetina domaćih i nekoliko stranih kompanija. U poslovanju težimo uspostavljanju čvrste i plodne saradnje sa svim našim klijentima, što često podrazumeva i njihovo poslovno povezivanje. Svi klijenti, bez razlike, u našoj kancelariji dobijaju pravne usluge na najvišem profesionalnom nivou.

Ukoliko imate pitanja vezana za započinjanje ili dalje razvijanje posla u Srbiji, sa zadovoljstvom ćemo Vam obezbediti stručno savetovanje i asistenciju.

Našu kancelariju čini efikasan, stručan i iskusan tim advokata u svim oblastima prava, koji svakodnevno prate promene na tržištu i u zakonskoj regulativi, sa naročitim osvrtom na pojedinačne zahteve i potrebe naših klijenata.

Dobrodošli u Advokatsku kancelariju Samuilović i partneri.